Particulieren die gebruik willen maken van onze diensten kunnen vrijblijvend een afspraak maken. We gaan graag met u in gesprek over welke vorm van dienstverlening het beste aansluit bij uw wensen. 

Een kennismakingsgesprek is gratis en zonder verplichtingen. Afhankelijk van uw wensen en de tijdsduur van het traject wordt in overleg een prijs afgesproken.

Loopbaanbegeleiding 

Loopbaanbegeleiding kan variëren van een paar gesprekken tot een compleet traject. Dit is afhankelijk van uw situatie en uw doel. In een compleet traject komen o.a. levensfasen, geschiedenis, opleiding, kwaliteiten en uw toekomstbeeld aan bod. Wanneer u het prettig vindt om via testen meer te weten te komen, dan is het mogelijk om een gerichte test te doen of deel te nemen aan een uitgebreid psycho-diagnostisch onderzoek.

Een kennismakingsgesprek is gratis. In dit gesprek wordt uw loopbaanvraag  geformuleerd en overlegt u met de begeleider welk traject het beste bij u past.

Re-integratie

Wanneer u vanuit een uitkeringssituatie of als herintreder terug wilt keren op de arbeidsmarkt dan kunt u soms wel ondersteuning gebruiken bij uw zoektocht naar werk. Wij zijn zeer ervaren in het re-integreren van mensen naar een duurzame werkplek. Ook kunt u kiezen voor een opleiding of een leer/werktraject. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie stellen we een trajectplan op waarin afspraken en doelen worden vastgelegd. U wordt intensief gecoacht op die onderdelen die u nodig heeft. Onze trajecten worden op maat gemaakt, passend bij uw ideeën en doelen.

We begeleiden ook schoolverlaters met of zonder startkwalificatie naar werk of vervolgopleiding. Onze aanpak is informeel en laagdrempelig maar wel gedegen.

Jobhunting 

Wij ondersteunen u bij het vinden van een werkplek die aansluit bij uw wensen. Uw mogelijkheden zijn daarbij het uitgangspunt. We benaderen potentiële werkgevers en leggen contacten. Wanneer het nodig is, voeren we samen met u oriënterende gesprekken. Uiteraard bieden we begeleiding wanneer er afspraken met de werkgever gemaakt worden. Nadat u een baan heeft gevonden, houden we een tijdje de vinger aan de pols omdat duurzaam werk vinden én behouden één van onze uitgangspunten is.